Shopping cart
0.00лв.
производител на хранителни добавки Colfarm

Фирмата е създадена през 1999 г. в Полша,Европарк Mielec,  специална икономическа зона. В продължение на няколко години се развива в областта на здравеопазването.   Като производител на хранителни добавки и лекарства без рецепта прилага динамично развиващите се технологии. Colfarm разполага с модерен център, който непрекъснато се развива и налага най-новите тенденции в областта на фармацевтичното производство. Това дава възможност за производство на продукти оптимално конфигурирани и съответстващи на нужди на фармацевтичния пазар.

Високи стандарти за производство

В Colfarm поддържа най-високите стандарти като производител на хранителни добавки – внедрена система за осигуряване на качеството въз основа на принципите на Добра производствена практика (GMP) и НАССР изисквания съгласно Codex Alimentarius, които са гаранция, че продуктите отговарят на най-високите стандарти.

Cilfarm поддържа високо качество на всеки етап от проектиране, изследвания, производство, съхранение на продуктите, под постоянния надзор на „Главна инспекция по фармацевтика“ и „Главен санитарен инспекторат“ в Полша и отговаря на всички строги изисквания.

В Colfarm залага на близки до човека ресурси, като се опитва да бъде в хармония с природата.
Компанията съчетава  дългогодишните  традиционни рецепти и билкарски опит с най-новите технологични постижения.

осигуряване на високо качеството на производството въз основа на принципите на Добра производствена практика (GMP) и НАССР гаранция, че продуктите отговарят на най-високите стандарти

Компания е награждавана множество пъти с награди и отличия, включително Forbes наградата Diamond професори по фармация, Trust “Златен Отис” Podkarpacka икономическа награда и много други.
NPF_1otis награда за хранителна добавка за отслабванефеър плей 2016диамант на форбс за 2016