Shopping cart
0.00лв.

Зелено кафе за отслабване – силен антиоксидант

зелено кафе за отслабване

Зелено кафе за отслабване – силен антиоксидант

Зеленото кафе е малък плод и расте на дървото кафе, което прилича повече на храст. Преди да бъде откъснат плода, той е с червен или лилав цвят и прилича малко на черешата.

плод кафе-зелено кафе за отслабванеВ плода има две зърна – зелено кафе. Наименованието зърна идва от визуалната прилика, иначе те костилки на плода кафе. Обикновенно в един плод се съдържат две зърна. Има и малък процент от плодовете с по едно зърно.

 

кафе Повечето хора пият кафе всеки ден, но не отслабват от това. Защо? Зърната на зеленото кафе съдържат хлорогенна киселина, която след изпичането му се губи.

 

зелено кафе за отслабване хлогенна киселина

Хлорогенната киселина въздейства за оптималното ускоряване на метаболизма във вашето тяло, което не само спомага за отслабването, но и да се отъвете от неприятния целулит.

ЗЕЛЕНО КАФЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Антиоксидантната активност на хлорогенова киселина и съчетаването и с кофеина възпрепятстват отлагането на мазнини във вашето тяло. Зеленото кафе е източник на желязо, калций, селен, витамини Е и С, които са сред най-популярните антиоксиданти, препоръчвани и за здравето на косата и ноктите. смляно-зелено-кафе Прясно смляното и сварено зелено кафе ободрява и повишава качеството на мозъчната дейност и усещането за тонус, също както и „обикновеното” кафе. Витаминът РР, който се съдържа в зърната му, понижава „лошия” холестерол, регулира работата на черния дроб и панкреаса. Екстрактът от зелено кафе за отслабване поддържа кръвната захар в здравословни норми, с което допълнително  подпомага отслабването.

Зеленото кафе е мощен антиоксидант, който елиминира действието на свободните радикали и помага за запазването на организма на клетъчно ниво.
антиоксидант vs радикалсвободни радикализелено кафе за отслабване силен антиоксидант

При язва, високо кръвно и заболявания на щитовидната жлеза, зеленото кафе,  трябва да се употребява внимателно и след консултация с лекар.  

Препоръчваме Ви хранителната добавка –  зелено кафе Be Slim и хранителната добавка за отслабване за дами над 40 години по специална формула за тази възрастова група с дозирано количество зелено кафе Be Slim 40+

Посетете FACEBOOK СТРАНИЦАТА

полезни съвети
предишен
Храна
следващ
Зелено кафе за отслабване – силен антиоксидант