Shopping cart
0.00лв.
Всички хранителни добавки, които предлагаме отговарят на изискванията на Министерството на здравеопазването и съответно за тях е уведомена Българска Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Всяка аптека може да поръча от нас хранителните добавки и съответно Вие да си ги закупите от Вашата аптека.
За съжаление не може да се отговори точно на този въпрос. Броят на стопените килограми зависи от степента на забавяне на даден метаболизъм. Също така и от това колко килограма като цяло има нужда да свали конкретният организъм за да влезне в здравословната за него норма.
Фирмата производител на хранителни добавки не е оказала конкретни такива, но всеки организъм може да реагира различно. При алергия към дадена съставка не приемайте хранителната добавка. Ако забележите нещо в организма си, което Ви е направило впечатление като необичайно за Вас е редно да се консултирате с лекар.
Подробна информация за условията за ползване на страницата и доставка може да откриете на УСЛОВИЯ НА САЙТА И ДОСТАВКА
Всеки организъм е уникален сам по себе си и възприема и преработва веществата от даден продукт за отслабване за различен период от време и по различен начин. В някои случаи натрупаните съставки от конкретнкретната хранителна добавка за отслабване започват да освобождават действието си по-бързо, в други-по-бавно. Във всички случаи, обаче, когато приемът на съответната хранителна добавка бъде съчетан с хранителен режим и/или спорт, постигането на желания резултат се ускорява.
Винаги, когато се съчетават повече от един метод за отслабване, ефектът е по-бърз и сигурен. Когато промените начина си на хранене улеснявате организма в това да преработи и усвои по-лесно активните съставки на съответната добавка за отслабване.
Може да заявите Вашата поръчка на телефонен номер : +359 883 260 005, за което е неоходимо да посочите артикула, който сте избрали, адрес за доставка, име и фамилия и актуален телефонен номер. При поръчка от страницата, регистрацията не е задължителна.
Ще получите телефонно обаждане от наша страна за потвърждение на посочената поръчка и данни за доставка. След обработването на поръчката Ви ще я получите в рамките на 24 часа(в работен ден). Всяка пратка се подава на обслужващата куриерската фирма, която работи по свой график. В ракмите на работният ден пратката ще Ви бъде доставена, а за по-малко населените места за страната, куриерите имат определени дни на посещения при разнос.
Добавките са произведени от изцяло растителни и натурални съставки, нямат агресивно действие, а по-скоро такова щадящо организма и физиологията. За да подействат и подобрят процесите в тялото, те трябва да се взимат редовно за да може полезните съставки да се натрупат, като по-този начин максимизират свойствата си. За да се получи ефекта с натрупване е препоръчително да ги приемате по - продължителен период от време.
Серията на Be Slim предлага асортимент от който може да се възползват, както дамите, така и господата. Подходяща хранителна добавка за силния пол се препоръчва Be Slim със зелено кафе, което е с високо съдържание на хлорогеновата киселина. Включва също така и комбинация от най-различни екстракти с натурален произход с цел да подпомага процеса на отслабване.
Една опаковка хранителните добавки Be Slim съдържа таблетки,които са предназначени за ежедневен прием в рамките на 30 дни. Ако употребявате редовно хранителната добавка и се придържате към общите условия,които включват и приложените диети в сайта http://отслабване.net ,в допълнение с физически упражнения е напълно възможно да достигнете до този ефект.
Информация може да откриете на страницата на конкретния артикул.
Необходимият период от време за прием на добавката е строго индивидуален за всеки организъм. Той зависи главно от това колко килограма сте и колко има нужда да свали самия организъм, за да се вмести в една здравословна норма. Този период зависи, също така, от скоростта, с която работи Вашият организъм. Колкото по-бърз е метаболизмът Ви, толкова по-бързо ще преработи и усвои активните съставки на хранителната добавка. Няма данни за необходимост от пауза в приема на добавката, тъй като добавките от серията BeSlim съдържат естествени съставки и микроелементи, които не вредят на организма.