Shopping cart
0.00лв.
За съжаление не може да се отговори точно на този въпрос. Броят на стопените килограми зависи от степента на забавяне на даден метаболизъм. Също така и от това колко килограма като цяло има нужда да свали конкретният организъм за да влезне в здравословната за него норма.
Фирмата производител на хранителни добавки не е оказала конкретни такива, но всеки организъм може да реагира различно. При алергия към дадена съставка не приемайте хранителната добавка. Ако забележите нещо в организма си, което Ви е направило впечатление като необичайно за Вас е редно да се консултирате с лекар.
Подробна информация за условията за ползване на страницата и доставка може да откриете на УСЛОВИЯ НА САЙТА И ДОСТАВКА
Всеки организъм е уникален сам по себе си и възприема и преработва веществата от даден продукт за отслабване за различен период от време и по различен начин. В някои случаи натрупаните съставки от конкретнкретната хранителна добавка за отслабване започват да освобождават действието си по-бързо, в други-по-бавно. Във всички случаи, обаче, когато приемът на съответната хранителна добавка бъде съчетан с хранителен режим и/или спорт, постигането на желания резултат се ускорява.
Винаги, когато се съчетават повече от един метод за отслабване, ефектът е по-бърз и сигурен. Когато промените начина си на хранене улеснявате организма в това да преработи и усвои по-лесно активните съставки на съответната добавка за отслабване.
Може да заявите Вашата поръчка на телефонен номер : +359 883 260 005, за което е неоходимо да посочите артикула, който сте избрали, адрес за доставка, име и фамилия и актуален телефонен номер. При поръчка от страницата, регистрацията не е задължителна.
Ще получите телефонно обаждане от наша страна за потвърждение на посочената поръчка и данни за доставка. След обработването на поръчката Ви ще я получите в рамките на 24 часа(в работен ден). Всяка пратка се подава на обслужващата куриерската фирма, която работи по свой график. В ракмите на работният ден пратката ще Ви бъде доставена, а за по-малко населените места за страната, куриерите имат определени дни на посещения при разнос.
Добавките са произведени от изцяло растителни и натурални съставки, нямат агресивно действие, а по-скоро такова щадящо организма и физиологията. За да подействат и подобрят процесите в тялото, те трябва да се взимат редовно за да може полезните съставки да се натрупат, като по-този начин максимизират свойствата си. За да се получи ефекта с натрупване е препоръчително да ги приемате по - продължителен период от време.
Серията на Be Slim предлага асортимент от който може да се възползват, както дамите, така и господата. Подходяща хранителна добавка за силния пол се препоръчва Be Slim със зелено кафе, което е с високо съдържание на хлорогеновата киселина. Включва също така и комбинация от най-различни екстракти с натурален произход с цел да подпомага процеса на отслабване.
Една опаковка хранителните добавки Be Slim съдържа таблетки,които са предназначени за ежедневен прием в рамките на 30 дни. Ако употребявате редовно хранителната добавка и се придържате към общите условия,които включват и приложените диети в сайта http://отслабване.net ,в допълнение с физически упражнения е напълно възможно да достигнете до този ефект.
Информация може да откриете на страницата на конкретния артикул.
Необходимият период от време за прием на добавката е строго индивидуален за всеки организъм. Той зависи главно от това колко килограма сте и колко има нужда да свали самия организъм, за да се вмести в една здравословна норма. Този период зависи, също така, от скоростта, с която работи Вашият организъм. Колкото по-бърз е метаболизмът Ви, толкова по-бързо ще преработи и усвои активните съставки на хранителната добавка. Няма данни за необходимост от пауза в приема на добавката, тъй като добавките от серията BeSlim съдържат естествени съставки и микроелементи, които не вредят на организма.