Shopping cart
0.00лв.

ВЪПРОСИ ОТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Колко килограма ще отслабна?

За съжаление не може да се отговори точно на този въпрос. Броят на стопените килограми зависи от степента на забавяне на даден метаболизъм. Също така и от това колко килограма като цяло има нужда да свали конкретният организъм за да влезне в здравословната за него норма.

Има ли странични ефекти?

Фирмата производител на хранителни добавки не е оказала конкретни такива, но всеки организъм може да реагира различно. При алергия към дадена съставка не приемайте хранителната добавка. Ако забележите нещо в организма си, което Ви е направило впечатление като необичайно за Вас е редно да се консултирате с лекар.

Какви са условията за ползване на страницата и кога ще получа поръчката си?

Подробна информация за условията за ползване на страницата и доставка може да откриете на УСЛОВИЯ НА САЙТА И ДОСТАВКА

За колко време мога да сваля желаните килограми?

Всеки организъм е уникален сам по себе си и възприема и преработва веществата от даден продукт за отслабване за различен период от време и по различен начин. В някои случаи натрупаните съставки от конкретнкретната хранителна добавка за отслабване започват да освобождават действието си по-бързо, в други-по-бавно. Във всички случаи, обаче, когато приемът на съответната хранителна добавка бъде съчетан с хранителен режим и/или спорт, постигането на желания резултат се ускорява.

Трябва ли да спазвам хранителен режим, когато приемам хранителна добавка за отслабване?

Винаги, когато се съчетават повече от един метод за отслабване, ефектът е по-бърз и сигурен. Когато промените начина си на хранене улеснявате организма в това да преработи и усвои по-лесно активните съставки на съответната добавка за отслабване.

Мога ли да поръчам хранителна добавка без да направя задължителна регистрация в сайта на https://отслабване.net ?

Може да заявите Вашата поръчка на телефонен номер : +359 883 260 005, за което е неоходимо да посочите артикула, който сте избрали, адрес за доставка, име и фамилия и актуален телефонен номер. При поръчка от страницата, регистрацията не е задължителна.

Кога ще получа поръчката си, в колко часа?

Ще получите телефонно обаждане от наша страна за потвърждение на посочената поръчка и данни за доставка. След обработването на поръчката Ви ще я получите в рамките на 24 часа. Всяка пратка се подава на обслужващата куриерската фирма, която работи по свой график. В ракмите на работният ден пратката ще Ви бъде доставена, а за по-малко населените места за страната, куриерите имат определени дни на посещения при разнос.

Каква ще бъде цената на доставка, ако променя адреса или желая да взема поръчката си от офис на куриер?

Цената не се променя, ако желаете да промените адреса за доставка, преди да е изпратена поръчката Ви .

Хранителните добавки само за женския пол ли са предназначени основно или биха могли да се използват и от мъже?

Серията на Be Slim предлага асортимент от който може да се възползват, както дамите, така и господата. Подходяща хранителна добавка за силния пол се препоръчва Be Slim със зелено кафе, което е с високо съдържание на хлорогеновата киселина. Включва също така и комбинация от най-различни екстракти с натурален произход с цел да подпомага процеса на отслабване.

За един месец мога ли да отслабна с 3-4 кг?

Една опаковка хранителните добавки Be Slim съдържа таблетки,които са предназначени за ежедневен прием в рамките на 30 дни. Ако употребявате редовно хранителната добавка и се придържате към общите условия,които включват и приложените диети в сайта http://отслабване.net ,в допълнение с физически упражнения е напълно възможно да достигнете до този ефект.

Как се приема хранителната добавка?

Според вида на продукта, който сте предпочели да употребявате се прилага както следва:

  • за Be Slim със зелено кафе, Be Slim AQUAMINUM: 1 таблетка на ден;
  • за 2 Be Slim: 1 розова таблетка сутрин и 1 синя таблетка вечер.
  •  Be Slim Fast: 1 таблетка 2 пъти дневно (30 минути преди хранене)

Препоръчва се да е по време на хранене(изключение Be Slim FAST) ,защото хранителните добавки в случая се явяват добавка към процеса на хранене, а не е заместител на храната. Спазвайте инструкциите в упътването за употреба.

Има ли определен период от време, в който е необходимо да приемам хранителните добавки Be Slim и необходимо ли е да правя почивка от приема им?

Необходимият период от време за прием на добавката е строго индивидуален за всеки организъм. Той зависи главно от това колко килограма сте и колко има нужда да свали самия организъм, за да се вмести в една здравословна норма. Този период зависи, също така, от скоростта, с която работи Вашият организъм. Колкото по-бърз е метаболизмът Ви, толкова по-бързо ще преработи и усвои активните съставки на хранителната добавка. Няма данни за необходимост от пауза в приема на добавката, тъй като добавките от серията BeSlim съдържат естествени съставки и микроелементи, които не вредят на организма.